SIK Design

Design-mattoja ja seinävaatteita

Ilo kuuluu kaikkien elämään. Niin myös lämpö ja oman näköinen koti. Siksi me valmistamme käsityönä kodinsisustusta asiakkaan toiveiden mukaan.

SIK Designissa meitä, Iidaa, Saanaa ja Katjaa, yhdistää ystävyys, rakkaus taiteeseen ja halu tehdä maailmasta hieman värikkäämpi paikka. Intohimonamme on luoda laadukkaita, uniikkeja ja yksilöityjä tuotteita. Joensuussa valmistetut tuotteet kulkevat huolella käsissämme läpi koko prosessin, aina suunnittelusta kotiisi asti.

Meiltä voi tilata tuotteen omien toiveiden mukaan, vain mielikuvitus on rajana! Hinta määräytyy koon, designin ja värien mukaan.

Prosessi lähtee liikkeelle suunnittelupalaverista, jossa ideoidaan tuotetta yhdessä. Asiakas saa olla mukana niin paljon kuin haluaa. Luonnokset hyväksytetään asiakkaalla, jonka jälkeen tuftaus voi alkaa! Tuote laskutetaan ja toimitus tapahtuu noutamalla Joensuusta tai postittamalla.

Materiaaleina käytämme monille tuttua Novitan 7 Veljestä- lankaa sekä juuttia. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät meidän nettisivuiltamme!

Lehtityö 50x50cm 200€ (myynnissä)

Seinävaate 30x42c 120€ (myyty)

Pienet sydämet 45 € /kpl. Näihin saat valita oman värikombon!

Ota yhteyttä

www.sikdesign.fi

info@sikdesign.fi